2000 kedvelő a facebook blogon – AJÁNDÉK!

Ma reggelre 2000 főre emelkedett a facebookon a kedvelőim száma, ezért mindenképpen jár a köszönet Neked!

2016-ban amikor elindítottam a Mezítlábas szuperhős weboldalt és az egyéb online felületeket, az volt a határozott szándékom, hogy évente kb. 1000 embert el tudjak érni és a saját példámon keresztül bebizonyítsam, hogy semmi sincsen kőbe vésve.

Bizonyos határokon belül persze, de ledönthetőek a fizikai, szellemi és spirituális korlátok, abban az esetben, ha az ember hajlandó önmagával foglalkozni és megérteni a körülötte zajló események láncolatát.

Menet közben megjelent 3 irományom, egyetemista lettem, elkezdtem élőben és online is tanítani, a magam egyszerű stílusában, hétköznapi és befogadható módon, mert én ebben hiszek.

A legtöbbet éppen a hozzám fordulóktól, a követőktől, a barátoktól és nyitott, befogadó emberektől tanultam meg én magam is!

Hálás köszönet érte!

A hozzáállásomat a világról a képen olvashatod. Azt gondolom, hogy nincs semmi többre szükség az életben, mint ezen értékek mentén haladni, jó érzésekkel menetelni az úton, amire annak idején ráléptél.

A fordulópont örömére, a mai nap ki fogok küldeni egy hírlevelet is, amelyben kuponkódok lesznek, amelyeket a WEBUNI felületén lehet felhasználni, ahová ez évben számos témában tervezek új tartalmakat.

Szerintem az élethosszig tartó tanulás a boldogságod egyik alapvető kulcsa.

Mindegy, mit tanulsz. Velem vagy nélkülem.

Csak légy nyitott a világra!

Köszönöm, hogy olvasol!

Miléna