Héjában főtt édesburgonya - Mezítlábas Szuperhős

Héjában főtt édesburgonya

Recept nyomtatása
Héjában főtt édesburgonya
Édesburgonya pofon egyszerűen
Fogás Főétel
Előkészítés 1 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Fogás Főétel
Előkészítés 1 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Az úgy volt, hogy éppen csontlevest főztem, és a sütőben sercegő vaddisznóbordámhoz nem volt semmi köret. Egy hirtelen ötlettől vezérelve előkaptam egy nagy édesburgonyát, négyfelé vágtam és beledobtam a gyöngyöző levesbe. Kb. 15-20 perc alatt megpuhult. A héjával együtt tányérra raktam, majd megsóztam a szeleteket. A sült hús mellé, még mártogatós is készült. De egy kanyarintás ír vajjal sem lehet utolsó az íze 🙂
Powered by WP Ultimate Recipe

Megosztom ezt a tartalmat:
Share on Facebook44Share on Google+0Tweet about this on Twitter