Hamis kimcsi - Mezítlábas Szuperhős

Hamis kimcsi


Recept nyomtatása
Hamis kimcsi
Vegyes fermentált savanyúság koreai ihlettel
Fogás Saláta
Konyha Mindenmentes
Előkészítés 30 perc
Pihentetés 4-6 nap
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Fogás Saláta
Konyha Mindenmentes
Előkészítés 30 perc
Pihentetés 4-6 nap
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Mosd meg a zöldségeket és aprítsd fel nagyobb darabokra!
  2. Egy keverőtálba elhelyezve hintsd meg a paprikával, sóval és gyömbérrel és dörzsöld át a felületeket!
  3. Ha chilit használsz, érdemes kesztyűt húznod a művelet előtt!
  4. Gyúrd át az elegyet, majd jó szorosan tömködd be egy befőttesüvegbe a levével együtt!
  5. Öntsd fel szűrt vízzel és tegyél rá nehezéket!
  6. Az eredeti kimchi készítésénél halszószt és édes rizslisztet is használnak, ezért a „hamis” megnevezés. Ha már gyakorlott savanyító vagy, kipróbálhatod az eredeti, egzotikus összetevőket alkalmazó verziót is.
  7. Tedd az üveget szobahőmérsékletű helyre, takard le, majd naponta ellenőrizd az érési folyamatot!
  8. Mézes-mustáros borda vagy tarja mellé ajánlom.
Powered by WP Ultimate Recipe
Megosztom ezt a tartalmat:
Share on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on Twitter