Előkészítés | 20 perc |
Sütés/főzés | 30 perc |
Mennyiség |
adag
|
Hozzávalók
- 1 evőkanál kókuszzsír A tepsi aljára
- 2 darab édesburgonya
- 1 marék metélt petrezselyem
- 2 marék húsos szalonna
- 1 marék kolbász
- 2 marék paprika
Hozzávalók
|
Elkészítés
- Ez a tepsis egytál tökéletes arra, hogy a hűtőben és a kamrában összegyűlt maradék zöldségeket és fehérjeforrásokat beledobáld, és egy ízletes főétel kerekedjen belőlük.
- Készítsd elő az összes hozzávalót, mosd meg, kockázd fel őket.
- Szórj be mindent egy tepsibe tetszőleges sorrendben és fűszerezéssel. Én a képen látható mixnél, nem raktam további fűszereket az összetevőkhöz, mert a kolbász és a szalonna együtt eléggé sósak és karakteresek voltak.
- Süsd kb 30 percig, ameddig a zöldségek megpuhulnak és kisülnek a finom zsírok a szalonnából.
Powered by WP Ultimate Recipe