Pak choy&kolbász lecsó - Mezítlábas Szuperhős

Pak choy&kolbász lecsó

Lecsó másképpen.

Recept nyomtatása
Pak choy&kolbász lecsó
Pak choy? Mostanában ismerkedtem meg ezzel a csodás alapanyaggal, és szívesen kísérletezem vele, mert igazi adu ász a konyhában. Semleges íze miatt, szinte mindenhez jól illik.
Fogás Főétel
Konyha Mindenmentes
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Fogás Főétel
Konyha Mindenmentes
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A felsorolt összetevőket megmostam, feldaraboltam. Egy nagy kanál forró zsíron megdinszteltem. Amikor a paprika, hagyma, pak choy már üveges volt, rádobtam a paradicsomot és beletettem a nyers sütőkolbászt is. Kb. 20 percig közepes lángon rotyogtattam, ameddig a kolbász meg nem főtt a szószban. Ha még egy fokkal tartalmasabbá szeretnéd tenni, dobj bele egy marék kockázott édesburgonyát.
Powered by WP Ultimate Recipe
Megosztom ezt a tartalmat:
Share on Facebook2Share on Google+0Tweet about this on Twitter