Rakott édesburgonya

Rakott édesburgonya

Recept nyomtatása
Rakott édesburgonya
Ez egy nagyon egyszerű őszi, készletkisöprő egytálétel
Fogás Főétel
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 45 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Fogás Főétel
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 45 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Minden alapanyagot gondosan megmostam. Az édesburgonyát meghámoztam, vékony karikákra szeleteltem, a kelkáposztát éles késsel csíkokra vágtam.
  2. A csirkemellet felkockáztam, a kolbászt vékony karikákra szeltem. Ebben a fázisban a húsféléket cserélhetjük az alábbiakra: házi virsli, főtt tojás, hal szeletek, darált hús.
  3. A hozzávalókat a következő sorrendben rétegeztem egy tepsiben, sütőpapírra.Egy kanál zsír, 1 réteg kelkáposzta, 1 réteg édesburgonya, 1 réteg hús, 1 réteg kolbász, só, bors. Aztán megismételtem, 1 réteg kelkáposzta, 1 réteg édesburgonya, só bors stb.
  4. A sütőpapír széleit ráhajtottam a tetejére, így egy batyut képeztem, amelyben az összetevők össze tudtak sülni. 45 percig 200 fokon sütöttem.
Powered by WP Ultimate Recipe