Töltött fasírtbucik

Recept nyomtatása
Töltött fasírtbucik
Fogás Főétel
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 40 perc
Pihentetés 10 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Fogás Főétel
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 40 perc
Pihentetés 10 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Főzz meg 4 db tojást keményre, pucold meg őket és tedd félre. Vágd fel a kolbászt 4 egyenlő részre.
  2. A darálthúst a fűszerekkel, répával és 4 db nyers tojással dolgozd össze homogén masszává.
  3. Fektess egy tepsire sütőpapírt, majd oszd el a darálthúsodat 8 részre.
  4. Készíts 8 egyenlő méretű bucit úgy, hogy négy közepébe egy-egy főtt tojást teszel, a másik négybe pedig egy-egy darab kolbászt. ( A képen más a darabszám, de ez ne tévesszen meg. )
  5. Süsd a bucikat pirulásig, ez legalább 30-40 perc lesz magas fokozaton.
  6. A recept szépsége, hogy bármit beletölthetsz a bucik közepébe: pld. sonka, füstölt sajt, virsli, savanyúkáposzta stb.stb.
Powered by WP Ultimate Recipe