Rólam - Mezítlábas Szuperhős

Rólam

 

Először is tisztázzuk, ki a mezítlábas szuperhős ???

 

Én vagyok, Te vagy, És...
  • Minden jövőbeni olvasó, aki korábbi életszemléletét hátrahagyva, önmaga határait leküzdve képes változni, változtatni, hogy jobb, egészségesebb és boldogabb ember legyen.
  • Mindenki, aki kemény és kitartó munkával szuperhős gondolkodású gyerekeket szeretne nevelni.
  • Mindenki, aki elhiszi, hogy egy modern világban is lehet ésszerűen, hagyományos értékrendek mellett élni és élni hagyni.
  • Mindenki, aki felismeri, hogy a mai világban összetartó és azonos értékeket valló közösségekre és törzsekre van szükség, ahol összetartás és békesség van.
barefoot_s

Januárban volt 5 éve, hogy életmódot változtattam. Az évek során napról napra bontakozott ki valami bennem, bár sokáig nem jöttem rá mi az. Végül egy nap, kinyitottam egy bennem lévő régóta elfelejtett kis kaput és a kapuban ott álltam végre ÉN. Egy egészséges, modernkori mezítlábas hős, aki legyőzte önmagát.

A célom az, hogy minden olyan embert, aki vágyik erre a megmérettetésre vagy már elkezdte az utat, de nem egyedül szeretne sétálgatni rajta megtaláljam és végül egy közösséggé formálódjunk össze.


Kokaveczné Nagypál Katalin
Sinka Miléna
Ki vagyok? Ember, nő, feleség, anya és mezítlábas szuperhős. Végzettségemet tekintve, közgazdász és táplálkozási tanácsadó. Célom, hogy a saját tapasztalataimat megosztva, másokat is inspiráljak egy természetesebb életmódra. Modern körülmények között, hagyományos szemlélettel.

 

Tanulmányaim a táplálkozástudomány területén:
  • Plaskett International College UK – Nutritional Consultant Diploma
  • Shaw Academy UK – Children Nutrition Certification
  • Mark Sisson Primal Blueprint Certification Program USA – Certified Primal Expert

primal blueprint